Se det snöar, se det snöar!

I går kom första snön i Kiruna. Nu är den borta men den låg kvar länge i går på dagen. Och svinkallt är det här också, usch. Kul att vakna, sätta sig framför tvn med frukosten, slänga en blick ut och se VITA tak! Men vad förväntar man sig, vi bor ju i Sveriges nordligaste kommun. och antagligen kallaste också.
 

Back to school

Japp nu sitter jag på folkis igen. bestämde mig tat gå en termin till av olika anledningar. Dels för att få högre omdöme från förra året, dels för att få några till ämnen, men till en ganska stor del pga att jag inte har något annat att göra. Visst söka jobb, men det är svårt att få nåt och jag tänkte att det är lika att gå så att jag har allt jag behöver om jag nu söker till högskola sen.
På tal om det fick jag reda på att det inte kommer bli någon mer start på socionomutbildning på distans här i Kiruna. Jag blev faktiskt ledsen för jag är riktigt sugen på det. Och jag känner inte att jag vill flytta till Umeå i tre -fyra år heller. Men vem vet, det kanske blir så i alla fall. Det tragiska är ju att jag säkert skulle må dåligt och flytta hem igen. Lite besvärligt att bryta upp från fästman och bra boende mm. Men jag ska inte ta ut sånt i förskott, gäller att funder ordentligt på vad jag vill bli först, söka dit, komma in, bestämma då om man ska flytta eller inte.

Jävla skit lkab som har så bra löner så att inte M vill flytta med mig:P Nä nog tror jag det finns en liten chans att han skulle komma med, men inte i första taget. Förstår ju det också, vi ha ju bostadrätt, han har fast jobb som han trivs med och skitbra lön. men men vi får väl se, det är ju minst ett halvår kvar innan jag måste börja bestämma mig om studier. Och om jag inte gör det nästa år så hinner jag ju sedan.

Ja snart börjar lektionen igen, nu har jag i alla fall uppdaterat här.
kram på er!


En dagens tack!

Dagens 90-tal:


Dagens grej: Anna är hos oss! :D

Dagens mat: Kräftor och en massa vitlöksbröd

Dagens Shopping: 2 par leggings och en ciabatta med kyckling.  

Dagens rökt för mycket brajj?: 



Dagens film: Team America - World Police klipp:





Derka derka muhammad jihad

Derka derka muhammad jihad
Nu är vi tillbaka i stan. Har tagit det lugnt i stugan. Hur skönt som helst, men jag fick hemlängtan.
Kusin Vitamin följde med upp och ska vara över helgen! Det är alltid så kul när hon är här. Får se om det blir nåt party, men vi tänkte hursomhelst ha kräftmiddag till helgen.

I går var vi och hälsade på i Bränna, tittade på pudlar och lite annat. Vi träffade bland annat Tintins dejt;)
I förrgår fiskade vi, och jag fick en jättestor aborre på kroken. Men linan brast och den försvann med draget. Då blev jag skitsur. Den där fisken hade varit härlig att mumsa på men nu dör den i stället av svält för att den har en krok i käften. Kul.

Å så hade jag fått mina triopsägg i går. Jag är skitnördig jag vet, men dom verkar coola. Har stoppat dom i vattnet nu så snart kanske det kläcks små treögda äckel däri.

Nå nu vet jag inge mer för tillfället.

Bakalakalaka

Nu drar vi

Japp nu far vi till stugan för ett obestämt antal dagar. Ska chilla, tvätta bilen, spåra och lite annat smått och gott.
Så nu vet ni varför jag är osynlig. Ha det bra tills vidare!

meningslöst supande

Ska till Chester på party, inte speciellt partysugen dock, men tänkte titta förbi och titta på alla fulla idioter, för en gångs skull utan att vara en av dem. Jag har helt tappat sugen på alkohol. Vet inte varför. 

Just nu på cd: Pulp - Disco 2000 "Let's all meet up in the year 2000, won't it be strange when we're all fully grown?"
Tänk om man inte skulle träffa sina bästa vänner på tio år. Undrar hur många man fortfarande skull gilla. Undrar hur många av mina polare jag fortfarande umgås med när vi är trettio. Jag tror jag har en god aning. De bästa vännerna är de där som man kanske inte alltid måste vara skitduktig på att höra av sig till, som man kan slappa framför tvn med, som man kan bara vara med, och ändå är dem som ställer upp när det behövs.



Bloggar

har nyligt börjat följa denna blogg:
 
Mats Strandberg  - Har alltid favoriserat hans sidor i Aftonbladet och är lycklig att jag hittade hans blogg.

Andra favoriter:
Camilla Läckberg
Min vän Emma
Linda Skugge

Hundkontakter:
Kimsan i Norge
   Lantismamman från aoh
Lina Moe med pudlar

Ja det är väl dessa jag brukar titta in till som mest, sen har jag även några som jag läser bara för att få irritera mig på men de ids jag inte länka till, haha.

Har helt idétorka här. Vill skriva nåt coolt och vettigt som alla andra men mitt liv är så händelselöst *gnällvarning*. Åtminstone inte intressant för andra. Kan inte ni skriva något ämne så kan jag spåna på det i nästa inlägg?







Livet efter döden kan inte vara värre än livet före födseln

I dag är det en riktig skitdag. Jag mår dåligt, har huvudvärk och vaknade med jobbig ångest. I morgon ska jag ringa psykologmottagningen (eller vad det heter), jag inser nu att jag inte klarar det här själv.  Få se vad dom säger denna gång, om jag ska käka mediciner eller bara prata. Det brukar ju gå över av sig självt, men dessa perioder är för jobbiga, jag missar jobb och självkänsla för varje dag. Blä!
Ja jag ska väl berätta lite om mitt mående för er som inte vet, jag har haft en från och till depression med ångest av olika slag i sex år nu ungefär. Vanligtvis kommer den på vintern när det är som mörkast men nu är jag inne i en jobbig period. Jaja jag kan ju rabbla på hur länge som helst men det ärnog inte så överdrivet kul att läsa gnäll från mig, så jag skriver lite annat.

Dagens mysterium: Varför måste man fråga en mode"expert" om man kan ha långklänning på restaurang? Fråga Karolina Skande
Dagens snygging: Sarah Silverman, se bara här(och förra inläggets filmklipp): Sarah
Dagens länk: En sån här kanske man ska skaffa  ''Yes, you need this!''


Nu har jag suttit här jättelänge, börjar få ont i ögonen.

Dagens konstigaste film:
 


I love you more than dikes love pussy

Hej!
Jag är då tjejen bakom denna blogg. Jag heter något i stil med Elisabeth och bor i norra Sverige. Denna bloggen startade jag för att skriva om MIG och bara mig. Jag har en annan blogg på obestämd sida, men där behandlar jag ämnen som mina vovvar och träningen med dem.
Här tänker jag skriva mina reflektioner på aktuella händelser osv.
Jag börjar med en kort sammanfattning:

Jag: Elisabeth
Vi: sambo med Mattias
Dom: djuren pudlarna, ormen och fiskarna.
Dagens outfit: En två år gammal klänning från Vero och ett par sandaler från Karlsson(om ni vill läsa en modeblogg, gör det då!)
Dagens tanke:---------------------------------------------------------------------öh?
Dagens känsla: Lyckoblandad nedstämdhet
Dagens låt: Funny little frog med Belle and Sebastian, intet nytt, men jag hör den varje gång någon ringer mig och många har ringt mig i dag.
Dagens fras: "Honey, loving you is the greatest thing. I get to be myself and i get to sing"
Dagens länk: http://www.youtube.com/watch?v=K9b3_05qL7k

Japp nu ringde Chester och sade att hon plockar upp mig tio i. härligt med lite annat än prommisar och glass. Vattnet har väl förhoppningsvis blivit ganska varmt under dagen. Underbart väder har det vart, 26-27 grader hela dan!
Ska kolla nya roliga grejjor sedan och kanske stopper in dem här.
over and out



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0