Melodifestival och annat

Nu har jag inte skrivit på länge. Våran särdator har pajjat helt till slut och går inte att komma in i. Så man har inte orkat sitta desto mer på nätet, men nu är jag hos mor min och lånar datorn :)

Ja i går var det då melodifestival. Herra jumala säger jag bara. Christer Sjögren hade kunnat bli anställd av EU departementet till att göra reklamjinglar för dem.... Jag mår ärligt talat fysiskt illa när jag ser karln, har aldrig känt sånt agg mot någon på tv förut, BLÄ!
Amy är väl söt, går hem hos småbrudar och medelålders kvinnor skulle jag tro...
Sen var det väl några som viftade med håret och brölade framför eldkaskader, en tant som lät som hon hade kedjreökt i trettio år och såg helt oengagerad ut, samt några brudar som ville stänga in sina ex i burar av hönsnät.... Need I say more vad jag tycker om spektaklet?

Däremot älskar jag Kristian Luuk. Hans lågmälda, träffsäkra humör är precis min grej. Och så fick jag en ny idol, Björn Gustafsson! Snygg, charmig, och hur kul som helst, kan det bli bättre? Hur har jag missat honom egentligen?
Om det var någon som missade Björn i går så lägger jag in en youtube film på han här nere.







Annars är det väl inte så mycket nytt som hänt. Snart kommer min kära vän Ann hem från landet på andra sidan Atlanten, längtar så fruktansvärt mycket efter henne nu! helt sjutk att du varit borta så länge vännen!
I April väntar lite nyheter... men törs inte säga något om dem ännu... eller ja en kan jag väl berätta om, vi ska få en ny bil!! wehoo vad skönt att slippa denna konservburk, men ack så snygga lilla cab. Nu är det familjeliv som gäller, en Renault Laguna är det som anländer till Porfyren. Plats för alla grejjor och vovvar blir det ordentligt!

Aja nu sk ajag läsa fjortisbloggar och peta mig i näsan innan jag måste börja prompa hem. Kram på er!

RSS 2.0