Skitdag

I dag har allt känts skit. Eller inte allt, fick mycket gjort på skolan och så en underbar middag med vännerna och träff med Emma som man ser så sällan, så det var dagens ljuspunkt.

Varning! Extremt mycket gnäll! Den känsliga ombeds sluta läsa.

Men ni vet en sån där dag där allt går fel och allt känns extra besvärligt. Jag har varit skitsur på M som har haft snusabstinens och varit skitsur på mig. Det ser ut som en svinstia hemma. Jag äter en massa skit som får mig att känna mig ful och fet och jag har så mycket jag borde göra som jag inte gör utan bara tänker på det i all oändlighet och skapar ångest. Ungefär så. Sen är jag skitless på lägenheten. Den är ful och trång och smutsig. Det är grus och äckel överallt. Jag har hundar att borsta och bada, jag borde träna mer med stackarna också. Det värsta är att jag spenderar alldeles för mycket tid framför datorn eller helt enkelt tänkandes på det jag borde göra så jag får inget gjort alls. Och då blir jag bara argare på mig själv och mer ledsen. Och så får jag inte tag i alla böcker till skolan. Och så kostar det tio spänn att reservera en bok på bibblo. Nästa gång går jag till sjukhusbiblioteket, det är en sak som är säker. Tanten på bibblo var dessutom otrevlig.

Slut på gnäll, nu kan ni läsa igen.

Ja, hade som sagt marratech- seminarium i dag. Det var ovant att sitta med en mick och kamera och redovisa men det släppte när man väl kom i gång. Vår grupp pratade mest och fick i gång mesta diskussionen så det borde ju läraren gilla. Det handlade om tvärprofessionell samverkan denna gång och vi studerade hur läkare och sjuksköterskor samarbetade när vi var på fältstudier. Störde mig dock på att vissa inte fattade alls min poäng i ett argument jag hade, trots att jag upprepade det om och om igen. Men nej han trodde jag menade något helt annat och vred till det rejält. Men äsch det gick ju bra ändå.

Sen hann jag med en middag hos Supphatra, super supergott med thaimat, fick några olika sorter, ska börja laga mer sånt hemma också. Dessutom var hennes (vi andra hjälpte också till iofs) mat mycket godare än på thairestaurangen där den kostar skjortan. Mums!

Vad har hänt sen sist annars då? Vi har börjat nya kurser på skolan, Hälsa och Psykologi. Hyfsat intressant. Jag klarade anatomitentan!!!! weeehooo. Dock inte näringsfysiologin men vad kan den ta, typ en kvart att göra om. Grundläggande omvårdnad fick jag vg på, fan vad bra. Så allt är inte neggigt hära, men i bland måste man få ha självömkardagar med bara elände också. Då uppskattar man de bra dagarna så mycker mer... Eller nåt :P


RSS 2.0