Woahahahaha


Mattias säger att han påminner om mig... Hur menar han då?

Slö

Känner jag mig just nu. Sitter med handduken om håret fast jag duschade färdigt för en timma sen. Är alltid så här första lediga dagen. Tänkte att jag väntar till Mattias kommer hem innan jag rycker upp mig. Ids inte vara aktiv ensam just nu.

Läser lite på aftonbladet.se och ser vad som händer i världen... Under en rubrik om att Gisslan i Egypten är släppt står den tydligen lika viktiga rubriken "Visa inte hur vi är otrogna ombord!"  Angående nån ny dokusåpa om en finlandsfärja. Eh... Man kanske ska tänka efter innan man gör nåt sånt med någon annan karl än sin egen? Åtminstone om man inte vill vara med i TV med ens tunga i någon annan karls mun? Åk inte på färjan om du vet att det finns tv- team som spelar in! Är det så jävla svårt. Nu dömer jag inte folk som är otrogna rent generellt (ett heelt annat inlägg skulle det bli) men det är ju inte smart att vara det  framför tv- kameror?

- Minns inte allt jag gjorde den där gången och är lite orolig, skriver en kvinnlig båtresenär till kanalen.

Hoppas hennes karl tittar och ser vad hon håller på med så att de kan prata ut och börja vara ärliga mot varandra. Eller sära på sig, för förhållandet är inte bra om en part går och snuskar sig med andra...

Artikeln




Ledig :D

Ja det gick inte så bra med min "ett- inlägg- om dagen- utmaning". Men jag har jobbat från morgon till kväll varenda dag förra veckan och inte haft tid med nåt annat typ. Och vad ska jag skriva i bloggen då? Har ju tystnadsplikt, kan ju inte direkt börja berätta vad vi pysslar med på jobbet. Men mycket motion har jag i alla fall fått :)

Nu är jag hemma och riktigt njuter av att inte behöva gå nånstans på hela dagen. Ska tvätta kläder, kolla Heroes och gå ut med vovvarna.

Ja, vad händer denna vecka då? Ska försöka träna och motionera djuren lite grann, städa, gå på Oriflame-träff i kväll, bada hundar, fixa mitt leg och mitt pass(riktigt akut eftersom bägge gått ut) och úmgås med någon vän.

Här är ett par bilder från när vi var i stugan. Var jättekul, fint väder och roligt att vara ute i skogen och hälsa på släkten. 
 
Vår röda stuga



Ett vackert, höstgult träd


Mattias hugger i



Dagmamma Bettan

Japp, har ju som sgat varit dagmamma hela denna vecka till lilla Emil. Det har gått över förväntan måste jag säga, jag har verkligen talang för detta med ungar. Nu ligger han och sover igen och det har knappt varit nå gråt alls. Vi har ätit frukost och myst framför barnprogram där han somnade i min famn.


Dreggel

Eftersom jag är på lite fjortishumör tänkte jag lägga in några riktiga snyggingar som jag är småkär i nu.


Andreas Carlsson
mmm, sug i blicken och lite mystisk sådär. Mums


Milo Ventimiglia
Älskar Heroes :D


Yummie, hetast just nu. Och en otroligt bra skådespelare.

Japp då är dagens ytliga populärkulturinlägg avklarat. Inga tjejer denna gång dock, men får väl fundera ut några kvinnliga snyggingar också. Nu blev det för mycket för mig så jag stänger ner.


Kanske ska man bli mer aktiv?

Kanske ska man försöka uppdatera här oftare? Skriva klämkäcka saker och illustrera inläggen med bilder.
Jag tänkte i alla fall utmana mig själv och försöka hålla seriös bloggnivå i en vecka. Visserligen åker jag bort i helg och nästa vecka jobbar jag hela jäkla dagarna, men jag ska försöka i alla fall.

Systeryster och Rebecka kom vid elva och så åt vi lunch och mös ett tag innan de for hem. Är rätt kul att vara barnvakt faktiskt. Emil är inte så krävande. För det mesta blir han glad om han får något ätbart.


Nydeligt

Norska är så otroligt roligt. Kollade på detta program om våldtäkter som blondinbella medverkade i:

Studio 5

Ett jätteviktigt ämne som absolut ska tas upp i debatter, men jag vet inte varför, men jag kan inte ta folk som talar norska på allvar. I bland låter det som barnspråk och det låter ju så otroligt glatt hela tiden. Om en norsk person skulle skälla ut mig skulle jag skratta åt h*n.

Konsumblogg

Fy fan jag dör, så roligt!
Sitter barnvakt och ungen sover så började surfa runt på nätet. Hittade dessa:

http://konsumbloggen.com/ - Denna har jag vart in på tidigare men det var längesen.

Sen har dom tydligen gjort en ny blogg med historier från alla sorters serviceyrken.

http://www.intealltid.se/

Hoho jag får nästan stoppa nåt i munnen så jag inte ska väcka Emil.

RSS 2.0