nattsudd

Jag är ensam hemma med vovvarna och kan inte sova. Jag är hur jäkla pigg som helst. Men jag börjar få huvudvärk eftersom jag suttit framför datorn i timmar och lekt på facebook bl.a. Vilken jävla sida, jag svor att jag aldrig skulle bli medlem där bara för att det är så jäkla populärt, men nu är jag fast. Fick en jäkla massa inbjudningar och tänkte jag testar, nu är man ju fan beroende.
Alla man känner är ju där, och alla man vill känna också. Skaffade också en dogbook till vovvarna haha, så inte ens dom kom undan facebook! Om ni har det kan ni väl skicka nåt kul eller poka mig eller nåt. Har inte så mycket polare än :P

Ja i dag kom syrran med Matheus upp, åh som jag har längtat efter dem! Han hade växt lillkillen. Rebecka och Emil tyckte också det var kul med stormoster och lillkussen. De ska vara här i tio dagar så det blir ju att spendera så mycket tid med dem som möjligt.

jaja nu ska jag väl snoka vidare efter folk man känner.

Jobb i dag

Weehoo just nu tjänar jag lite pengar! Jag är hemma på rast från jobbet som jag fick fara till i dag. Hoppas jag får vicka mer nu, pengar är en riktig bristvara på mitt konto, medans materiella önskningar absolut inte är det.
Nå vet inget annat, snart ska jag tillbaka till kaffekokandets och bajstorkandets värld.

Handlingsplan

Jag ides inte gå mer skola. Jag tog mitt sketna omdöme och gick. Tack och hej malmfältens folkhögskola. Hej arbetsförmedlingen här kommer jag. Var dit i dag och fick ett formulär att fylla i.

Vad svarar man på frågor som "hur ser du på dina möjligheter att få arbete?"? Jag har gymnasiekompetens, dreglar inte, har inga tics, är glad och trevlig på jobbet (hemma också, i bland), bra på att anpassa mig. Men arbetsmarknaden är ju inte så ljus i Kiruna just nu. Vad blir siffran då från ett till tio?
Sen sa hon lite hotfullt att jag måste söka jobb i Sollefteå om det kommer upp matchningar där.

I kväll börjar favvoserien igen , Desperate Housewives. Stinish och Chester kommer och kollar med mig. SKa nog slänga i hop en kaka. Det är sista chansen nu att vara onyttig, för i morgon eller övermorgon kommer mitt paket från gymgrossisten.se. Nej jag ska inte börja med bodybuilding (HAHAHAHA) men jag tänkte börja leva hälsosammare. SKa kickstarta med Ledins vitaminfasta. En låda full med äckliga juicer och teer som rensar ur systemet och får en att bli en bättre människa (typ).
Nä nu ska jag gå och gosa lite med vovvarna som faktiskt har fått alldeles för lite aktivering på sistone. Fy skäms på mig!

jag vet inte

 Befinner mig i ett konstant förvirrat tillstånd just nu. Känns helt tung i huvudet och hela kroppen. Tror det är en förkylning på g.

Jag är lite kär i Bruce Springsteen. Ja faktiskt. Jag känner den där mysiga känslan man hade när man var liten och var kär i Backstreet boys. Fast ännu mer. Jag älskar hans låtar, kan inte få nog av att lyssna på hans underbara röst. sen är han otroligt het också. Egentligen är han ju inte snygg-snygg, men hans utstrålning och blick, ojojoj. Fan va kul det hade vart att se han live med Mattias, kanske vi kan åka nästa år om han kommer till Sverige. För jag är ju faktiskt mest kär i Mattias,  :P

RSS 2.0