Shit

Cheesus, jag har fastnat i modebloggträsket. Fråga mig inte varför jag läser dem... vet inte själv. Chockfaktorn, fascinationen över människors egenkärlek och fjortisars bekräftelsebehov? Avundsjuka?
Nja knappast det sistnämnda... Men lite kul hade det ju varit att bli miljonär på att vara en ytlig, småkorkad brud... Eller så nä.
Och alla kommentarer sen. hur ids folk engagera sig och till och med skicka grejer till tjejer som skulle dö om de var utan en spegel i en dag, eller en dator, eller för den delen en videokamera för tydligen så är folk intresserade av att se "videobloggar"... ja voi voi vart är världen på väg.

Kanske jag ska filma mig nån dag, pluta lite med läpparna och visa min outfit från Ellos och Mera Mode. Oh ja.

Vaddå underbart?





-*

Dunka dunka

Gör det i mitt huvud. Vaknade i morse med en fruktansvärd migrän. Attacken är över men nu känns det ungefär som att hjärnan sitter löst i huvudet och slår i kraniet varje gång man rör på huvudet.
Allt annat känns lika knäppt. Hundarna hatar att jag är så tråkig. Mattias hostar på mig och jag tycker synd om mig själv.
Vad ska jag göra med detta livet? Kan jag inte få tjuvtitta i framtiden och se hur det ena eller andra skulle bli om jag gjorde si eller så? Tänk vad bra.
Tänk vad jag svamlar. Det gör jag alltid i och för sig. Kanske jag borde ringa gällivare psyks slutna avdelning och fråga om dom har ett rum ledigt.

(Varför är folk störda? Varför tycker ni inte som jag? Varför fattar ni inte att jag alltid har rätt? Hoho en dag ångrar ni att ni inte lyssnade på mig. Ni ska få se. )

Äh jag tror jag blev tillfälligt sinnesförvirrad av den där nya migränmedicinen. Men den funkade rätt bra i alla fall, ingen annan jag prövat har gett minsta effekt men denna gav det. Sen drömmer jag mardrömmar om jobbet, har läst för mycket stephen king på sistone. Drömde också att jag tog värvning i den svenska arm'en. De hade sitt högkvarter på Folkets Hus i Kiruna. Det var en port till en annan dimension som hade öppnats och släppte ut otäcka monster. De behövde alla de kunde få. Jag fick ett skicoolt maskingevär och tog Tintin med mig och väntade på monstrena. Hon var min militärhund hahahahaha...

Jaja kan ingen ringa mig och säga fina saker. Jag känner mig så usel och trög.

Smått bakis igen

Nu var det återigen ett tag sen sist. Kusin vitamin har vart hos oss från onsdag till nu. Har  varit mycket trevligt.
I går var det då utgång med (inte riktigt) hela gänget. Eller som Elin sa, pimpen och hans brudar. voi voi denna kvinna har skapat mina smilgropar. Å så kom ju Madde till krogen med sina livvakter. Haha fan vad kul.

Vi hade superskoj nästan hela tiden. Jag hade min nya fina klänning på mig och såg ut som en spirelloglass ungefär.
Men som vanligt när man umgås med vissa personer blir man samtidigt lite vemodig och förbryllad. Vet inte riktigt vad det är med det där och vet inte om jag vill veta heller... Äh jag är bara så svamlig.

I övrigt svek jag mitt arbetararv och gick inte ens på stan på första maj. Skäms på mig. Men jag har inget engagemang till övers för min plan att förändra världen. Så den får vänta. Ganska länge tror jag.
Få se om vi får en inneboende i sommar. Hoppas det, Anna skulle söka lite jobb i stan. Det hade ju varit underbart :)

Ja nå annat vet jag inte egentligen.
Kram på er!


RSS 2.0