På joppet

I natt jobbar jag. Fast kan inte påstå att själva natten är speciellt jobbig eftersom jag får sova så länge brukaren sover ungefär. Men det blir ändå jobbigt att stiga upp klockan sex eftersom jag totalt vänt på dygnet när jag varit ledig (mellan jobb) så nu är jag tokpigg såhär mitt i natten... Men i morrn när jag har slutat tänker jag faktiskt promma hem, äta något, promma till mamma och bada hunden. Så det så! Och inte sova på dagen, för jag ska jobba natt i morgon också.

Trivs bra som personlig assistent. Vi har roligt i hop jag och brukaren. Å i dag har jag fått mitt första uppdrag som butiksdemonstratör. Ska dela ut äpplen på Coop den 15/2. Så ni som är sugna på äpplen, eller bara på att få något gratis, kom till Coop då!

Dessutom har jag börjat mitt nya sundare liv nu, för hundrade gången. Men det har faktiskt gått skitbra, jag började i går och har inte ätit en endaste onyttig sak. Det låter väl inte som en bedrift att inte vara sugen på gotter på två dagar, men de som känner mig vet att det är ganska starkt av mig. Jag har gett mig fan på att gå ner lite grann, och få bättre kondis. Inte som i konditori då för dit tänker jag inte gå på länge.. HAHAHA... Tog till och med med mig en frukt och en nektarin till kvällsfikat på jobbet! 

Näste helg är det tal om att åka till landet i öst. Ja Finland då, och inget mer exotiskt. Om jag far blir det första gången i Levi och första gången på två år att åka slalom... Eller borde jag säga försöka åka slalom och hamna ute i skogen nånstans eller bryta nacken av mig? Jag är grymt sugen, men får se hur långt pengarna räcker...
Måste öva på min finska till dess också, i fall någon försöker konversera med mig på krogen. Hähä. Mitä sie ollet? Ei sa peittää! Niiiiiinkööö?




Här igen

Nu är jag här och skriver igen, tänkte ni skulle få se lite bilder på vad jag pysslat med på sistone - i dece,ber månad för att vara exakt.
Förresten så kom jag in på facebook meddelandena och jovisst var det kedjebrev, blä!

Jag och Matheus, jag var ju på visit där en vecka.
image44

Födelsedagsparty har jag också haft
image45

image46

image47

Detta var dagen innan julafton då vi firade med syskonbarnen
image48

En snygg kille jag brukar träffa hemma hos mig
image49

En av våra inneboende
image50

Sen hade jag riktiga födelsedagen
image51

image52

Love is touching souls...

Hallå!

Här sitter jag framför datorn och funderar på om man har något kul att skriva. Egentligen har jag inte det men eftersom jag skriver mest för mig själv och inte för att nån ska sitta och läsa och tycka jag är cool skriver jag i alla fall. Har motionerat mycket i dag, och ätit mycket frukt och grönsaker, applåder till mig! Min sundare livshållning känns ut att gå bra. Jag började ju med den i morse och ännu är jag inte sugen på karra, hahahaa.

Jag är sur på facebook just nu, det står att jag har två meddelanden men inte fan kommer man in i inboxen, jag är sjukt nyfiken. Men är säkert bara något äcklig kedjebrev som vanligt. Fattar inte att vuxna människor sitter och skickar vidare massa fjantmail som hotar med otur i tio år om man inte skickar till trettio personer inom fem minuter... Tom till mobilen skickar folk sånt. Usch. Så om någon av mina vänner som brukar skicka kedjebrev ser detta, snälla, skippa mig nästa gång!

Nu sitter jag här och skrålar med Joni Mitchell, som för övrigt står för dagens myslåt, eller årets och evighetens myslåt: A case of you... Blir aldrig less på den!

I lördags blev man full igen. Att jag aldrig kan hålla mitt ord :S Aja kul var det ju, lite nya bekantskaper samt mys med de gamla :) Aja jag skriver säkert mer snart, är på skrivhumör, men jag håller på med annat livsviktigt just nu...

Dagens må bra låt: Love grows (where my Rosemary goes) med Edison Lighthouse

Dagens grej: Mer och mer arbete för mig :D

Dagens besvär: Har ännu inte orkat städa bort julpyntet. Är less på tomtar och stjärnor nu.

Börsen är tillbaka!!!

Wehoo, det hände nåt helt sjukt, men jätteskönt idag. Jag var till polisen och kollade om min börs var där, och det var den ju inte. Jag sätter mig i bilen, slänger en blick mot förarsätet, ser något som ser konstigt ut och vad är då det? Jo Börsen!!! Sen stod på högkant mot förarsätet. Hur sjukt är det inte att vi inte hittat den fastän vi sökt igenom hela bilen.
Nu slipper jag fixa nytt leg, har redan hunnit beställa nytt visakort men det är ju inte lika besvärligt som legget med fotografering och allt.

/en nöjd Elisabeth

Helgerna slut, dags att skärpa sig

Alla dessa helger och fester har fått mig att känna mig konstig. Varför skulle du komma och få mig att vilja förstöra allting? Om så bara för en minut så kändes det så. Vad fan?
Och det har varit mycket fest och mycket ätande, som för alla andra antar jag. Min födelsedagsfest och juldagen var skitskojj, nyårsafton spenderade jag med att arbeta 21 timmar, och så nu i fredags var det dags igen. Axel fyllde år och det var jag, Anna och grabbarna. Vi drack sprit, gick till Babylon för en gångs skull, dansade och hade skitkul. Förutom att en person jag knappt känner helt oförklarligt och plötsligt var otrevlig och satt och viskade med sina kompisar... Eh va? Bortsett från det och de skamliga förslagen från snuskgubbar och australiensare så var det skitkul.

Har jobbat en del också, det känns bra. Har börjat som personlig assistent, där var jag hela nyår, och så är det ju hemtjänsten. Men känner mig ganska less på tanterna där. Allt ska göras på deras sätt eller inget sätt. Men men vårdtagarna är ju gulliga och jag får ju pengar så :P Och nu har ett företag som heter Caliptus ringt så jag ska väl få börja visa upp produkter och dela ut smakprov i butiker. Det tycker jag är kul, få stå och prata med folk hela dagen.

Nä nu ska jag börja leva, och ta tag i allt som behöver göras. Min börs försvann ju för nån dag sen så måste fixa nytt visa och nytt leg. Suck! Jag kan inte förstå hur det försvann, det var på dagen och jag var nykter, bara så att ni inte tror något annat :P


Nå niin, ha det bra vänner!

RSS 2.0