Min nya vän

I dag anlände min efterlängtade Laptop. Nu har jag fått min vän som ska hjälpa mig genom studier och internetsurfande. HIttills älskar jag henne, jo för den är en tjej.

Såg att googleannonser om bantning samt botemedel mot bakfylla börjat dyka upp på min blogg, vad beror det på månne? ;) Kanske ska skriva om häftigare grejer så man slipper se annonser om revigör och bantningspiller här.

Sen har jag börjat använda bloggkoll.se. Skitbra grej det eftersom jag följer en herrans massa bloggar. Man blir medlem och prenumerar på bloggar och så kommer det upp varje gång någon gjort ett inlägg. Dessutom såg jag att tre personer prenumerar på min blogg, vilka är ni arma tre? Börjar ju verkligen expandera med besökstatistiken här, haha!

Nu ska jag fortsätta borsta min tovboll till storpudel, ha det bra och kram på er!

Nu kom det

Japp så har nu det nya året anlänt. Jag försökte förneka det så länge som möjligt men snart nog började det smälla och lysa i himlen, folk pussades och kramades, söp ner sig och grät.
Jag kunde trots allt fira med mina älskade älskade vänner, för jag blev oväntat ledig i går och i dag. Var på party och jag och Anna berättade skämt som ingen förstod, vi umgicks med Stina, Sara och de andra, retades med Jonas, for på krogen, dansade och grät lite, blev glad igen och sen for vi hem och slocknade. Har mått bra i dag, blev lagomt med dricka och mycket vätskeersättning ;)

Resten av detta inlägg vill jag tillägna de i mitt liv som betyder mest, mina vänner.

Jag har älskat många i mitt liv, i bland har jag bara trott att jag gjort det, i bland har jag fått grymma uppvaknanden, men med de här människorna kan jag lita på kärleken. De finns med mig både i glädje och tårar, och de skulle aldrig lämna någon i sticket. Jag gör mitt bästa för att vara en lika bra vän till dem som de verkligen har visat att de är till mig. Jag är oerhört tacksam att jag fått träffa er och fått bli en del av ert liv, jag kommer alltid att göra mitt bästa för den vän som behöver mig. Det är mina vänner som håller mig ovanför ytan, som får mig att skratta och ger min tillvaro mening. Jag menar verkligen det, utan dom vet jag inte vad jag hade gjort och hur jag hade mått.

Tack för att ni finns!

Två bra:)




 


RSS 2.0