Nu åker jag till solen!

Hej!
Ja jag vet att jag inte har uppdaterat på jäääättelänge, förlåt...
Tänkte meddela att jag och M har åkt i väg på semester. Sitter nu på Arlanda och väntar på att vårat plan till Corralejo, Fuerteventura ska flyga i väg. Vi får visserligen vänta hela natten här, för det går först 07:05...
Vovvarna ska spendera tiden hos min mor, där de nog har det hur bra som helst, men visst var det lite jobbigt att lämna de små liven i dag. 
Annars är det ganska lugnt på vår front, har mest slöat och varit ute i skogen, omväxlande. Jag är totalt arbetslös och har inget annat att göra än gos med vovvarna, vara ute med vovvarna, kolla tv, sitta vid datorn, äta mat... Ja allt slött och slappt ungefär.
Nåt annat nytt har inte hänt på min front. Nu ska vi hitta en lagom hård bänk att sova på.

Ha det bra alla där hemma i kylan, bilder utlovas från vår resa när vi kommer hem! I övrigt ska jag tänka på er och snön när jag ligger i solen sippandes på en drink, muohahahahahahaa...

Fastetid

Är det för mig. Har kört i gång en sex dagars vitaminfasta. I dag är andra dagen och jag mår jättekonstigt. Sitter här med mitt örtte och yrar.  Men jag tror det är bra för mig, har gått upp en jäkla massa i vikt, ätit massa skit hur länge som helst nu så det är nog dags för en utrensning.
Efter fastan ska jag försöka att bara äta snarra på helgen, och vara ute mer och motionera. Ni lär väl få höra mitt gnäll eller min lycka beroende på hur det går :P
Ja annars händer det inte så mycket, måste dragga på jobbet i dag och lämna in min rapport, och ringa arbetsförmedlingen för en ny tid. Och så måste jag fixa intyg från jobbet, hur man nu gör det. Jag får fråga chefen när jag far dit i dag.

I går köpte vi PS2 och singstar. Hur kul som helst, hehe. Så nu är det skrålande för hela slanten här hemma. Skrålande och yrande. Om folk skulle se mig n'r jag spelar singstar och dricker grönsaksjuice, hoho..

Gud vad jag är sugen på chips...

RSS 2.0