Duktiga jag!

Nu är jag riktigt nöjd med mig själv!
I dag har jag:

Rensat och städat i skafferiet
Dammsugit hela lägenheten
Skurat         -------"------------
Dammtorkat --------"--------
Tvättat kläder
Städat toan
Rensat avlopp
Putsat alla speglar och dörrglas
Plockat en jäkla massa stök

Plus att jag faktiskt har rakat benen på första gången på flera månader, hahaha!

Är skitskönt att ha det så fint hemma nu. Och illamåendet blev faktiskt bättre när jag var aktiv, om man bortser från toastädandet, urk!

Nu är det bara de stackars fisk- och grodkräkens hem som ska bli fina, men det får jag ta på torsdag.

Jag lever

Jag lever ännu.
Jag är inte död eller nåt, bara blogglat.

Vad har hänt sen sist då?
Jag och Matti jobbade på Andra chansen här i Kiruna, var superskojj, men stressigt. I övrigt har jag jobbat på mitt assistentjobb, tränat hundar, umgåtts (för lite) med vänner... Jo jag har ju inte skrivit att jag fått fast anställning!!! weehoo vad skönt det är! Visserligen inte heltid men ändock en stadig inkomst som räcker långt för min del.

Nu har Ann kommit hem i alla fall, var hur kul som helst att träffa henne igen. Men det känns lite konstigt när man inte setts på ett år... I kväll kommer nog hon och de andra brudarna hit, om jag inte mår så här dåligt fortfarande, det kan ju vara nåt otäckt virus. Sara är ju också i stan, hihi!!! Älskar mina brudar!

I morgon tar jag en tripp till Umeå!!! Blev väldigt kort varsel eftersom jag skulle skippa resan dit helt, men då ringde telefonen i dag och planerna ändrades, flygbiljett bokades och i morrn bär det av. Ja ni som inte pratat med mig på ett tag undrar kanske vad jag ska göra där.
Jag ska hälsa på våran blivande storpudelvalp :D Eller hur ska man säga, det är ju redan en storpudelvalp, men snart är den vår också! Jag är skitanervös och glad på samma gång. Tänk om uppfödaren avskyr mig, eller valpen är skitful, eller nåt.. Nä jag tror det blir jättebra faktiskt. Det enda jobbiga blir att planet dit går 0600 och hem 22: 25. Så det blir mycket dötid, ska se om jag får tag i någon att vara med på eftermiddagen.

Nå egentligen har det inte hänt nå mycket. Det är skitstökigt här hemma när vi bara jobbar hela tiden, har tom jobbat extra över påsken både jag och Mattias. Har tänkt städa i dag, få se hur jag ids :P Nybilen är försenad och kommer först i maj.

Dagsläget för mig är inte bra. Mensvärk, illamående och allmän otrevlig känsla. Hoppas det går över snart, för jag tycker inte om det.

Nånå jag ska försöka bättre mig på detta, om det nu är någon annan än Mari som läser ;) Men det är ju kul att skriva av sig då och då.
Ha det bra och kram på er!

RSS 2.0