Snart drar vi!

Vi ska flytta till Karlstad!!!

Mattias kom in på civilingenjörsutbildningen (energi- och miljöteknik) på Karlstads universitet.
Nu har han köpt en fin ny dator. Invigde webkameran med en liten stilstudie ;)










Hej från Morgongåva!


Myser järnet med yngsta syskonbarnet:) är ...

img_0233 (MMS)

Myser järnet med yngsta syskonbarnet:) är i Morgongåva hos syster med familj. Myser, leker med storebror och träffar Min underbara familj och vänner:)


Kul kväll i går :)

Det var superroligt i går! Började med julbord med jobbet på Arctic Eden, och det får helt klart ett högt betyg! Jag fuskade endast med nån bit gravad lax och gravad röding, samt ett par vindruvor till dessertosten, haha! Fast däremot blev det ju rätt mycket fuskande med alkoholen. Vin och Öl är ju inte direkt LCHF... Men det är bara julbord en gång om året!

Vi var ett mycket trevligt gäng Lev Välare, chefen, tre från vårt gäng och en hög med tjejer från andra gäng. Så kul att träffas utanför jobbet. Efter maten drog vi vidare till Mommas och satt där och pratade och kvällen innehöll en hel del djupa och en hel del mindre djupa diskussioner... Träffade lite lustiga personligheter på Ferrum senare och hann med en och annan dans innan jag for hem i snöfallet. 
 
Kände mig snygg hela kvällen, är riktigt nöjd med nya klänningen, 199 spänn på Lindex :D Sen har jag ett par skitsnygga nya skor också som jag köpte på rea på Dojjan. Kan sätta ut bild på dem här sen. Kul med lite nytt i garderoben!

Men jag måste säga att det var otroligt dött på Ferrum. Var var alla människor? De hade två våningar med dansband och disco och jag har aldrig vart med om att det är så dött. Men mitt sällskap dög gott och väl, vi hade så himla roligt! Tack för i går alla som var med!


Redo för julbord och fest :)

img_0229 (MMS)

Redo för julbord och fest :)


Det blidde rött igen:)  färgen syns dock i...

img_0227 (MMS)

Det blidde rött igen:)  färgen syns dock inte så bra, den är lite rödare i verkligheten. Juligt och bra:)


Dagens

Hungrig som bara den just nu. Men maten är i ugnen så nu är det bara den och karln jag väntar på. I dag blev det kronfågel deli, köpte bara för att testa. En med fetaost och en med bacon och nå marinad. För dyrt egentligen för min del, det är ju superlätt att göra samma sak med "rena" kycklingfiléer.

Till det så har jag rört i hop alla grönsaker jag kunde hitta i kylen, i en ugnsform med kryddor och smör.
Vill hinna äta upp alla färskvaror innan vi åker så det blev en salig blandning av blomkål, brysselkål, paprika, tomat, zucchini, champinjoner och lök. Till alltihop har vi lite chilibearnaise som också måste ätas upp.

Är hemmafru denna vecka, Mattias jobbar som en galning så jag har maten i princip färdig när han kommer hem, och det är fint och städat här hemma för en gångs skull.

I morgon blir det julbord med jobbet, ska bli så kul! Går på Arctic Eden med hela gänget, plus andra assistenter på Lev Väl. Alltid kul att göra nåt annat tillsammans än bara jobbet. Där kan jag ju tom äta nästan allt. Ska skippa potatisen men fuska lite lite med gravlax, senapssill och rödvin. Första kvällen med fusk på nästan en månad, så måste få unna mig mina favvosar på julbordet :) Utmaningen blir ist att äta i måttlig mängd. Det har jag inte riktigt lärt mig än trots att jag äter så mycket fett och annat som borde sätta stopp. Men jag blir bättre hela tiden!
 Nu funderar jag bara på vad jag ska ha på mig. Köpte två skitsnygga klänningar som jag tror jag nämnt tidigare. Tänkte nog ta den minst partyaktiga av dom, och röda strumpisar och mina nya skor från Dojjan som jag köpte förra veckan på rea. Men samtidigt vet jag inte om jag ska "slösa" den outfiten í morgon, eller spara den till senare. Jag är lite fjantig med party- och finkläder. När jag väl haft dem ut ett par ggr känns det jobbigt att ha dom igen. Jag har ju dom ändå, för jag har ju inte råd att köpa nya kläder hur ofta som helst, men jag vet inte, får ändå lite en sån känsla.

Jaja det återstår att se. Hoppas ni andra också får en bra helg! Kanske vi ses ute på stan? :)


RSS 2.0