Dagens

Dagens saknad: Mina underbara Emma, Ester, Sara, Anna. Just i dag blev saknaden extra stor.

Dagens känsla: Se förra inlägget

Dagens syssla: Bakisblogga och dricka soda stream cola.

Dagens i bakgrunden: Idol på tv

Bakisångest

Jag åt för mycket, drack för mycket, sa för mycket, fjantade mig för mycket, stannade för länge och tänkte för lite.

Fan vad jag fryser.

Julbord

ska jag på idag. Jobbet bjuder oss på Arctic Eden. Kommer att rulla hem därifrån, hehe.

Är som sugen på att gå ut efteråt, men tveksamt om man får med nån annan. Karln vill inte och inte kollegan, få se om jag får tag i mina partypolare hehe. Men jag borde ju spara mig till nästa helg men kan ju vara kul att svänga lite på krogen i kväll.. Aja vi får se vad som sker.

Nu ska jag börja dra på mig byxor och fara ut och vänta på min jobbarkompis som jag ska gå dit med.

Kram på er


Uppdatering för sakens skull

Jag blir alltid besviken när jag går in på en blogg och så möts man av samma gamla inlägg gång på gång. Så kände att jag kan ju inte låta bli att uppdatera på evigheter så mina ca tre läsare bara får se luossabacken igen och igen.

Vi har ju fullt upp här hemma med alla djuren. Och så jobbar jag ju förstås. Nu har jag ledigvecka och det är jäkligt skönt. Ska på julbord på lördag och äta som bara den. Älskar julbord, speciellt när man blir bjuden och får gå med sina kollegor, skitkul!

I övrigt så håller vi på å försöker kränga bort lägenheten. Har fått ett bud och ska meddela den andra intressenten i morgon. Få se vad vi kan få... Flytten blir först i februari, men gud vad skönt det ska bli. Lite större och mycket dyrare men det känns ändå helrätt för oss som det är nu. Sen hägrar ju drömmen om ett hus eller något annat drastiskt, så vi får se hur länge vi blir kvar i nya lägenheten sedan. Som sagt måste jag vänta på besked om vissa saker innan man fattar några viktiga beslut. 
 Ja det är spännande saker på g, valpar, lägenhetsförsäljning, julen,  och den 12e ska jag till ett medium. Jag tror ju stenhårt på att det finns något efter detta liv, och tror mig själv ha fått bevis på det också. Men tror definitivt inte att alla muppar som påstår att de är mediala är det, så det ska bli superintressant att höra vad han säger... Jag har inget att förlora åtminstone.

I dag har vi prompat på stan och kollat en ny serie jag börjat följa. True Blood. En serie precis i min smak. Vampyrer och sex är något jag alltid gillat, haha! Genial serie, här har ni vinjetten/introt som jag tycker är sjukt bra:


Vackra Luossa

Hade så fint väder en dag när jag och Trillian var ute så jag tog med kameran.






Blihi blaha

tjibbii tjibbiii...


I dag Har valparna börjat öppna ögonen, myyys :) Bilder finns på min hundblogg för den som vill kika.

Nattjobb denna vecka. Lite lagom slött sådär. Missar dock LK- festen och det är ju trist. Men för att vara ärlig så är jag inte ens lite sugen på att gå ut. Visst om man hade vart ledig, inte haft valpar och inte haft begravning samma dag ( som jag inte heller kunde gå på), skulle man ju gått bara för att det händer så sällan. Men jag skulle itne idas festa bara för å festa. Nej nej, jag är skötsam. Sista festen blev riktigt lugn och fin. Förutom att jag gick i strumporna från Östlunds för att jag hade så förbaskat ont i fötterna. Jaja så går det när man tar på skor man inte använt på ett år typ... Fick inga frysskador eller så i alla fall. Har dessutom kvar alla tår.

Känns som jobbdagarna endast går ut på att vänta på att jobbet ska börja. Ingen vill ju vara med mig eftersom de jobbar på dagen och när de är färdiga så ska jag snart på jobbet. Och Mattias har AP- träff så han är bara hemma en sväng, och då spelar han sitt jäkla tv- spel i stället för att umgås med mig.

Längtar efter Anna. Är på lite sådär knäpphumör och det passar så bra att umgås med henne då. Enda nackdelen är ju att man blir fet av det. Blir så mycket chirre och dip, karrki och vindrinkande. (såg ni att jag klämde in lite Kirunaslang?).

Vill dricka vitt torrt vin så att tungan krullas och skratta, svamla och göra suspekta telefonsamtal på tisdagskvällarna.

RSS 2.0