Nattsudd och skvaller

Nu for Malin och Stina hem eter timtals surrande och tv- tittande. Vi snackade om allt möjligt, speciellt saker vi stör oss på, i synnerhet en viss anus och bitar i yoghurten, hahaha!

Nu när jag är så här i sockerchock och övertrött på samma gång så började jag fundera lite. Vad är det som gör att man känner ett behov av att fläka ut hela sitt liv på internet, för allmän beskådan? För min egen del har jag min blogg mest för min egen skull, det är helt enkelt skönt att ha nånstans att skriva sina åsikter och funderingar. Men även för att gamla polare ska kunna kolla vad man pysslar med osv. Jag har inga ambitioner att hamna på bloggtoppen eller bli miljonär som BlondinBella (HAHAHA).
Men de som håller på å lägger upp dagens outfit dag efter dag, tipsar om (sponsrade?) grejer hela tiden och berättar allt kul dom själva sagt och gjort och hur bra dom är på allt.... Varför? Har unga människor i dag en så dålig självkänsla att man söker bekräftelse tom på internet?
Varför läser femtonåringar t.ex. blondinbellas blogg och suckar drömskt, tänker att "åh om jag skulle ha en sån där väska skulle jag vara lycklig nu"... Eller vad?

Nä jag förstår inte. Och för din information, jag visste faktiskt inte vem BlondinBella var förrns jag såg tv- programmet Debatt om dagens shoppinghets. Hon och hennes andlige mentor Ebba satt och himlade med ögonen åt varandra för varje seriös persons åsikter emot dem och deras shoppinghysteri.
17 år och miljonär på att blogga om vilka kläder man har på sig och vad man har köpt för de ca 10000 i veckan man handlar för.

Dessa bloggar har aldrig några inlägg med substans, aldrig några djupare funderingar än vilken mascara som är bra eller vad man ska ha på sig när man åker på weekend i Paris.

Aja nu säger väl någon surt att jag ska hålla käften eftersom jag också bloggar om töntiga saker. Skillnaden är väl att min blogg inte är mitt liv, och jag visar inte mitt liv i min blogg. Och inte mina kläder heller för den delen. Vem fan bryr sig om vad jag har på mig när jag går och fikar?

Snart beach 2008 :P

Nu har jag börjat med Hälsovakten igen. Jag har sett en del bilder på mig tagna för ett par år sen och jag är så rund i ansiktet nu, plus resten av kroppen förstås men det är ju ansiktet jag ser mest varje dag.
Är så less på att gå runt i mjukisbyxor och tajta kläder och se ut som värsta fläskisen så nu har jag bestämt mig för att minska i vikt! Visserligen har jag bestämt mig det tidigare men det är så lätt att fuska... Svårare med programmet där man skriver in allting och ser sina staplar...

Hälsovakten är då ett datorprogram som jag har gått ner mycket med förut (som jag nu har gått upp igen alltså. Man skriver in allt man äter, allt man motionerar osv och så räknar den ut hur mycket mer man får äta eller hur mycket mer man måste motionera för att nå sitt mål. Målet har man då satt upp genom att skriva hur mycket man vill gå ner på hur lång tid.

Jag har bara gissat min vikt, kan lika gärna väga mer, men vi har inget batteri till vågen så jag kan inte kolla just nu. Ska köpa ett batteri i morgon så det blir rätt.

Håll tummarna för mig nu :P

Frustrerad

Blä vad jag är frustrerad nu. Håller på å planerar semester, plus vilka tävlingar man ska fara på i sommar. Är så störande att jag nästan bara har nätter å schemat, för då blir det flera nätter mot lördagar och då blir ju hela helgen förstörd. Om man har dagskift på fredagen hinner man ju åka bort över de lediga helgerna. iofs är det bara en ledighelg som förstörs men vi har ju rullande fyra- veckorsschema med ledigt två helger, och jobb två, så en hel ledig helg blir ju faktiskt förstörd för att fara bort eller liknande.

Och sen har Mattias semester andra perioden, och alla andra ville ha semester under den tiden på jobbet så det är inte säkert att jag får de ynka två veckorna jag vill ha. Verkar som att för att jag är yngst och har minst procent ska jag ta mest nätter och mest allt dåligt typ. Nä nu överdriver jag lite, men är bara så irro på att jag måste avstå från en del viktiga tävlingar endast pga nattjobb mot lördagen på lediga helgen. Visst jag kan säkert byta, men det blir så många nätter under semestertider så det är inte det lättaste heller. Hoppas vi får nån jobbtörstande semestervikarie som kan tacka ja till mina nätter då och då. Iofs förlorar jag ju pengar då men skitsamma, jag klarar mig.


I övrigt så mår vi bra och är glada här hemma haha... I helg är jag då ledig, jobbar bara i natt och i morgon natt nu. LÄngtar till lönen. Jag får skitbra lön denna månad fast den försvinner i princip direkt då jag har beställt en systemkamera.

Äntligen får jag min efterlängtade systemkamera! Det blidde en Nikon D40 med objektiven 18-55 och 55- 200 mm + 4 gb minneskort. Enligt experterna är det en bra nybörjarkamera som tar bra bilder så jag kan knappt bärga mig.
Har ju alltid varit intresserad av fotografering, men man blir väldigt begränsad med en skitkompaktkamera... Visst den funkar på fest och liknande, men inte för att ta fina bilder på t.ex. hundar och sånt.

Jaja nu ska jag slösurfa lite till och om nån timme är det jobbet som nalkas.

Kram på er!

Lördag igen

Fan vad veckorna rusar förbi. Nu har vi haft lillvalpen en vecka snart. Hon blir vildare och vildare för var dag haha..
Mer om hundarna kan ni kolla på min hemmis, www.pudelrock.se för er som är intresserade.

I dag och i morgon jobbar jag 12- timmarsskift. Det roliga är att dagarna går så fort på mitt jobb. Jag och brukaren har så kul. I dag har vi checkat film, tvättat och pimplat kaffe i mängder hehe.

Nu ska jag mysa i soffan med Mattías ett tag.

Kram!

I dag

är det lördag. Ska äta tacos hos E och R i kväll. Myspys!

Just nu irriterar jag mig på min kära sambo eftersom han vägrar stiga upp trots att han har lovat att göra det så att vi kan börja städa. Jag är också irriterad över allt stök. Jag var ju så duktig i det senaste inlägget, men nu är det dags att vara duktig igen. Sen stör jag mig på mig själv och M , att vi inte kan hålla efter när det väl är rent.
Jag stör mig på en hel del saker i dag. Men det finns ju roliga saker att tänka på också. 

   T.ex. som att jag åker till Umeå i morgon och hämtar Trillian. Trillian är alltså vår blivande storpudelvalp. Fast namnet kan ändras fortfarande, vet inte hur hon ser ut klippt osv. Men än så länge känns namnet superrätt.
Trots att alla som hör det antingen gör konstiga förbryllade miner och säger ok..... eller tycker det låter som ett killnamn. Det bryr jag mig inte i för jag älskar namnet, och jag älskar boken där jag hittade det. Och i boken är det faktiskt en cool tjej som heter så. Så det så!

I övrigt har jag mest jobbat jobbat och slösat en massa pengar. så det går jämnt ut. Kommer få en jäkla bra lön i april pga påskjobb och övertid, så då ska jag beställa lite nya kläder. Inte för att jag är någon modetönt utan för att mina kläder håller på att gå sönder. Jag är less på att gå omkring i urtvättade och i vissa fall håliga kläder.
Känns som att det är dags att förnya garderboben...

Ja nu ska jag sparka den där karln ur sängen.

Puss


RSS 2.0